1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για ALFA ROMEO

Η Alfa Romeo είναι μια Ιταλική εταιρεία αυτοκινήτων, η οποία αποτελεί μέρος του ομίλου FCA. Η εταιρεία έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο για την παραγωγή κορυφαίων σπορ αυτοκινήτων.

Αυτοκίνητα Alfa Romeo

Το 1906, ένας Γάλλος μηχανικός, o Alexandre Darracq, με την υποστήριξη Ιταλών επενδυτών, επιχείρησε να δημιουργήσει μια εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων κοντά στη Νάπολη, αλλά τα αυτοκίνητά τους δεν κέρδισαν τη δημοτικότητα που θα ήθελαν. Τα ηνία της εξουσίας πέρασαν στα χέρια του αριστοκράτη ονόματι Ugo Stella. Η εταιρεία ALFA δημιουργήθηκε τελικά και τα αυτοκίνητά της, άρχισαν να παράγονται στην περιοχή του Μιλάνου.

Το 1915, ένας επιχειρηματίας, ο Nicola Romeo, έγινε επικεφαλής της εταιρείας, η οποία κατόπιν απέκτησε το όνομα με το οποίο τη γνωρίζουμε σήμερα.

Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία δημιούργησε θρυλικά αυτοκίνητα που άφησαν για πάντα το σημάδι τους στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκτός από την αγωνιστική ομάδα της, η εταιρεία κατασκέυαζε κινητήρες και για άλλες ομάδες. Η εταιρεία Alfa Romeo ήταν η ουσιαστική δημιουργός της σπορ κατηγορίας στην αγορά της Ευρώπης. Τα αυτοκίνητά της ξεχωρίζουν για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας τους και την εμφάνισή τους.

Σήμερα, τα μοντέλα της Alfa Romeo είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από στυλ: κόμπακτ, κάμπριο, σπορ, δύο όγκων και κουπέ. Η εταιρεία παράγει, επίσης, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Alfa Romeo

  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου
  • Οι κινητήρες είναι εύκολα διαχειριζόμενοι
  • Ευρύχωρο εσωτερικό, σε συνδυασμό με μικρό μέγεθος αμαξώματος
  • Κομψή εξωτερική εμφάνιση
  • Ευκολία επισκευής τμημάτων και εξαρτημάτων σε περίπτωση βλάβης
  • Γρήγορη επιτάχυνση
  • Άριστη ηχομόνωση
  • Υψηλό επίπεδο ελιγμών
  • Αξιόπιστη ανάρτηση.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός των αυτοκινήτων της, περιλαμβάνει ένα σύστημα συγκράτησης σε ανηφορικούς δρόμους, το οποίο βοηθά το όχημα να οδηγηθεί με ασφάλεια σε δρόμους με μεγάλη κλίση.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Alfa Romeo

Η Alfa Romeo προσελκύει έναν αυξανόμενο αριθμό οδηγών, μιας και είναι πραγματικά δύσκολο το να αντισταθεί κάποιος στην αγορά ενός κομψού, διακριτικού, σπορ αυτοκινήτου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χρήσης τους, είναι αναγκαίο να αντικατασταθούν κάποια αναλώσιμα, ανταλλακτικά και συστήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι οδηγοί μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, μιας και το σέρβις των αυτοκινήτων της Alfa Romeo απαιτεί ειδική προσέγγιση.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά για την Alfa Romeo σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου και το έτος κατασκευής του, χωρίς να καταβάλλετε κόπο και χρόνο. Παραγγέλνοντας απο εμάς, θα λάβετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας, το συντομότερο δυνατό.

Οι έμπειροι ειδικοί της ομάδας εξυπηρέτησής μας, θα απαντήσουν άμεσα σε όλες τις απορίες σας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας, ευνοϊκούς όρους συνεργασίας και, μιας και συνεργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές των ανταλλακτικών μας, εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών Alfa Romeo που διατίθενται στο κατάστημά μας.