1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για AUDI

Η Audi AG είναι μια γερμανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία παράγει οχήματα με το σήμα της Audi. Η εταιρεία ανήκει ως θυγατρική στον όμιλο Volkswagen. Τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Αυτοκίνητα Audi

Το 1909, ο August Horch ίδρυσε την Audi Automobil-Werke, και έτσι ξεκίνησε, η ιστορία της Audi . Κατά τα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της, η εταιρεία ανέπτυσσε κινητήρες και αναρτήσεις, και στη συνέχεια, άρχισε να παράγει οχήματα με το τιμόνι αριστερά. Νωρίτερα, το τιμόνι σε όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα βρισκόταν στη δεξιά πλευρά.

Τα πρώτα αυτοκίνητα Audi ήταν εξοπλισμένα με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες, που τους επέτρεπαν να φτάνουν ταχύτητες έως και 125 χλμ/ώρα. Περαιτέρω, η εταιρεία συμμετείχε στην παραγωγή μικρού μεγέθους, μπροστινοκίνητων, αυτοκινήτων. Το 1932, συστάθηκε ο όμιλος Auto Union AG, ο οποίος περιελάμβανε τις εταιρείες DKW, Audi, Horch και Wanderer. Η Audi ειδικευόταν στην παραγωγή αυτοκινήτων μεσαίας κατηγορίας. Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, τα εργοστάσιά της που κατάφεραν να επιβιώσουν, μεταρρυθμίστηκαν. Έτσι, το 1965, άρχισε η νεώτερη ιστορία της Audi, ως μέρος του ομίλου Volkswagen.

Σήμερα, με το σήμα της Audi, παράγονται πολυτελή αυτοκίνητα. Η γκάμα μοντέλων της Audi περιλαμβάνει οχήματα με διαφορετικά στυλ αμαξώματος – κουπέ σεντάν, κάμπριο, χάτσμπακ, παντός δρόμου, στέησον βάγκον, διθέσια ανοικτά σπορ αυτοκίνητα και SUV. Πρόσφατα, έχει δημοσιοποιηθεί η πληροφορία ότι η εταιρεία προτίθεται να ξεκινήσει την παραγωγή μίνι βαν και φορτηγών.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Audi:

  • Εργονομικό εσωτερικό,
  • Αξιόπιστοι και ισχυροί κινητήρες,
  • Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας,
  • Αντοχή,
  • Αυξημένη ασφάλεια,
  • Οικονομική κατανάλωση καυσίμου,
  • Εύκολος χειρισμός και υψηλή αξιοπιστία,
  • Υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικός εξοπλισμός,
  • Μειωμένο βάρος αμαξώματος και εξαρτημάτων

Ο εξοπλισμός της κυρίαρχης πλειοψηφίας των Audi, περιλαμβάνει την τετρακίνηση Quattro, που παρέχει τη μέγιστη πρόσφυση στο οδόστρωμα, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει και να κάνει ελιγμούς ομαλά, ενώ διευκολύνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τα σύγχρονα αυτοκίνητα της προσφέρουν ένα αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, προσαρμοζόμενο έλεγχο πορείας (adaptive cruise control- ACC) και βοήθεια στα μποτιλιαρίσματα (traffic jam assistant-TJA).

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Audi

Μερικές φορές, ακόμα και τα ιδιαίτερα αξιόπιστα αυτοκίνητα, χρειάζονται επισκευή. Για να επιλύσετε το πρόβλημα θα απαιτηθούν ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Αγοράστε ανταλλακτικά για Audi από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα – εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα.

Δεν πωλούμε μόνον υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Audi, αλλά επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένη τεχνική εξυπηρέτηση, κατά την επιλογή των ανταλλακτικών: η ομάδα υποστήριξής μας είναι γνώστης της κατασκευής των οχημάτων όλων των μαρκών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε τα απαιτούμενα ανταλλακτικά σε προσιτή τιμή. Με εμάς, τα προβλήματά σας θα εξαλειφθούν γρήγορα, και η ανάγκη για νέες επισκευές δεν θα επαναληφθεί για πολύ καιρό.