1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για BMW

Ο όμιλος BMW είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στη Γερμανία. Με αυτήν τη μάρκα, κατασκευάζονται αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών, από σπορ αυτοκίνητα μέχρι SUV και μοτοσικλέτες, καθώς και κινητήρες για διάφορους σκοπούς. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μόναχο.

Αυτοκίνητα BMW

Οι ιδρυτές της εταιρείας είναι οι Gustav Otto και Karl Rapp. Το 1913, δημιούργησαν μια σειρά από μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνταν με την παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών. Οι εταιρείες ενώθηκαν πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1917, ο συνεταιρισμός αυτός ονομάστηκε BMW.

Για να μην πτωχεύσει, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο παγκοσμίων πολέμων, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να επικεντρωθεί στη δημιουργία μοτοσικλετών. Ωστόσο, το πρώτο αυτοκίνητο της BMW, παρουσιάστηκε το 1929.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, η BMW ξανάρχισε την παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων επίσης και κινητήρων jet. Αμέσως μετά τον πόλεμο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έφτασε στα πρόθυρα της καταστροφής. Τα σπορ αυτοκίνητα έσωσαν τη BMW από τη χρεοκοπία: οι πολλές ένδοξες νίκες σε αγώνες επέφεραν στα μοντέλα της εταιρείας την εμπορική επιτυχία.

Σήμερα, η εταιρεία είναι γερά ριζωμένη στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η γκάμα των μοντέλων της BMW περιλαμβάνει την παραγωγή ακόμα και πρωτότυπων αυτοκίνητων. Οι κινητήρες που παράγονται από την εταιρεία, έχουν βρει εφαρμογή σε διάφορους τομείς, ιδιαίτερα σε αγώνες αυτοκινήτων.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων BMW:

  • Ισχυροί κινητήρες,
  • Εξαιρετική δυναμική απόδοση,
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια,
  • Υψηλό επίπεδο άνεσης,
  • Καλός χειρισμός,
  • Μεγάλη λίστα επιλογών,
  • Κομψό εξωτερικό,
  • Τέλεια ποιότητα τεχνικού εξοπλισμού.

Όλες οι μονάδες των μοντέλων BMW είναι συναρμολογημένες με το χέρι, έτσι ώστε τα αυτοκίνητα αυτής της μάρκας να είναι εξαιρετικής ποιότητας και αξιόπιστα. Στην τελευταία γενιά, εκτός από την εντυπωσιακή λίστα επιλογών, διατίθεται επίσης το σύστημα iDrive, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε σημαντικές λειτουργίες, χωρίς να αποσπάστε από το δρόμο.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για BMW

Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, αποτελεί προϋπόθεση, για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Αγοράστε ανταλλακτικά για BMW από την ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας το συντομότερο δυνατό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει όλα τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων της BMW. Πωλούνται σε προσιτές τιμές και οι ειδικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, σχετικά με την επισκευή ή τη συντήρηση αυτοκινήτων.

Αγοράστε ανταλλακτικά από εμάς, και το αυτοκίνητό σας θα έχει μια μακρά και αξιόπιστη λειτουργία!