1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Citroen

Η Citroen είναι ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Από το 1976, είναι μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας PSA Peugeot Citroen. Εξειδικεύεται, γενικά, στην παραγωγή μικρών οχημάτων για ένα ευρύ φάσμα πελατών, ενώ κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, έχει δημιουργήσει αρκετά μοντέλα που έχουν καταστεί πραγματικά ιστορικά. Σήμερα, τα αυτοκίνητα Citroen παρουσιάζονται στις αγορές περισσότερων από 90 χωρών.

Αυτοκίνητα Citroen

Η εταιρεία Citroen ιδρύθηκε το 1919, από τον Andre Citroen, ο οποίος είχε εμπλακεί στην παραγωγή εξαρτημάτων ατμομηχανών, πριν τον πόλεμο, και πυρομαχικών, κατά τη διάρκεια του, ενώ αργότερα, έγινε κατασκευαστής αυτοκινήτων. Μπορούμε να πούμε ότι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε ο ταλαντούχος επιχειρηματίας, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Για την ιστορία, τα αυτοκίνητα της Citroen έχουν κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του «Ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς», ενώ επτά μοντέλα της ήταν μεταξύ των τριών πρώτων στην κατηγορία αυτή, σε διαφορετικά έτη. Παρά το γεγονός ότι τα οχήματα της Citroen θεωρούνται χαμηλού κόστους, η ποιότητα, η εμφάνιση και ο εξοπλισμός τους, με κανένα τρόπο δεν είναι κατώτερα των αναγνωρισμένων ηγετών στην κατασκευή αυτοκινήτων πολυτελείας.

Η εταιρεία Citroen καταβάλλει δίνει μεγάλη προσοχή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: ο κατάλογος των νικών της γαλλικής ομάδας στα τοπικά ράλι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού, είναι αξιοθαύμαστος.

Σήμερα, ο όμιλος Citroen εκπροσωπείται από μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων με διάφορα αμαξώματα – σεντάν, SUV, κάμπριο, στέησον βάγκον, χάτσμπακ και μίνι βαν.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Citroen:

  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
  • Προσιτή τιμή αγοράς,
  • Ευρύχωρο εσωτερικό,
  • Αυθεντικός αναγνωρίσιμος σχεδιασμός,
  • Καλός χειρισμός,
  • Εξαιρετική ορατότητα παρμπρίζ,
  • Ευαίσθητα φρένα,
  • Μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Η Citroen δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών. Ακόμη και σε ακραίες συνθήκες στο δρόμο που αγγίζουν τα όρια, ο πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου παρέχεται από το ABS, το ESP, την ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (Electronic Brakeforce Distribution), την υποβοήθηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (Emergency Brake Assist) και το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot), που υποδεικνύει ένα δυνητικό κίνδυνο, χρησιμοποιώντας τα φλας των πλευρικών καθρεφτών.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Citroen

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ανταλλακτικά για Citroen. Η βολική μηχανή αναζήτησης μας και η εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη μας, θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και θα βελτιστοποιήσουν την αναζήτησή σας για τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Η γκάμα των ανταλλακτικών μας για Citroen, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους έμπειρους μηχανικούς και ο κατάλογος τιμών μας δεν θα ενοχλήσει τους πελάτες μεσαίου εισοδήματος. Είμαστε έτοιμοι να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα κάθε ανταλλακτικού, με τα σχετικά πιστοποιητικά. Με εμάς, το Citroen σας θα είναι πάντα στη γύρα!