1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Fiat

Για πολλά χρόνια, από τη γνωστή ιταλική μάρκα Fiat, παράγονται αυτοκίνητα, των οποίων η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη.

Αυτοκίνητα Fiat

Η μάρκα Fiat ιδρύθηκε το 1899. Ο ιδρυτής της είναι ο Giovanni Agnelli. Ήταν εκείνος, που ηγήθηκε μιας ομάδας επενδυτών που πάσχισαν για τη δημιουργία της επωνυμίας. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της, η μάρκα Fiat έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, ενώ μεταξύ των αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλά ιστορικά οχήματα.

Σήμερα, η Fiat παράγει αυτοκίνητα που έχουν απορροφήσει όλα τα είδη προηγμένης τεχνολογίας, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την επιχείρηση να τηρεί την παράδοση της και να ενσαρκώνει το εταιρικό πνεύμα της. Η εξαιρετική ποιότητα και ο μοναδικός σχεδιασμός αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Το 2011, αποφασίστηκε η διάσπαση της παραγωγής των βιομηχανικών οχημάτων και των αυτοκινήτων. Σχηματίστηκαν δύο θυγατρικές του ομίλου Fiat – η Fiat S.p.A. και η Fiat Industrial. Η πρώτη ανέλαβε το τμήμα των επιβατικών αυτοκινήτων, η δεύτερη το βιομηχανικό.

Το 2014, η Fiat συγχώνευσε τα περιουσιακά της στοιχεία με τον αμερικανικό όμιλο Chrysler Group LLC, κι αυτό οδήγησε στην δημιουργία της συνενωμένης εταιρείας Fiat Chrysler Automobiles.

Τα μοντέλα της Fiat είναι πολύ διαφορετικά. Τα αυτοκίνητα της αντιπροσωπεύονται από μια ποικιλία αμαξωμάτων: τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, σεντάν, στέησον βάγκον, SUV, μίνι βαν και βαν. Η εταιρεία, επίσης, ασχολείται με την κατασκευή εξοπλισμού για γεωργικές και βιομηχανικές ανάγκες, φορτηγών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ορισμένες επιχειρήσεις που ανήκουν στην εταιρεία, αναπτύσσονται στον τομέα της αεροδιαστημικής τεχνολογίας.

Όσο για τα αυτοκίνητα της Fiat, έχουν επανειλημμένα επιβεβαιώσει την ανταγωνιστικότητά τους, ενώ συχνά λαμβάνουν τον τίτλο «Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς».

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Fiat:

  • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού,
  • Μεγάλη ευκολία ελιγμών,
  • Κομψή σχεδίαση,
  • Ευστάθεια κατά την κίνηση,
  • Καλές δυνατότητες εκτός δρόμου,
  • Εργονομικό εσωτερικό,
  • Οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας,
  • Υψηλή ποιότητα διακοσμητικών και εξαρτημάτων.

Τα τελευταία μοντέλα της Fiat, ακόμη και κατά την είσοδό τους στην αγορά, απολαμβάνουν πλούσιους εξοπλισμούς. Οι καθρέφτες είναι ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι, ενώ ηλεκτρικά είναι και τα εμπρός και τα πίσω παράθυρα. Τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού διαθέτουν λειτουργία θέρμανσης, ενώ η καμπίνα διαθέτει διζωνικό σύστημα ελέγχου κλίματος. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν υπολογιστή ταξιδίου με τα συστήματα «My CAR» και «Follow me home».

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Fiat

Για να επωφελείστε από το δικό σας αυτοκίνητο, είναι απαραίτητο να του παρέχετε τη σωστή φροντίδα και (αν χρειαστεί) έγκαιρη επισκευή. Αυτό θα απαιτήσει τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για Fiat, που είναι εύκολο να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με την απλή και εύκολη αναζήτηση μας, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να αγοράσετε εξαρτήματα για Fiat. Η τεχνική υποστήριξή μας από επαγγελματίες, θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις απορίες σας, σχετικά με τη συντήρηση και την επισκευή, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου και την ημερομηνία παραγωγής του.

Αυτά όμως δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η συνεργασία μαζί μας, όχι μόνο θα σας επιτρέψει να δαπανήσετε ελάχιστο χρόνο για την επισκευή, αλλά επίσης, θα σας μειώσει το οικονομικό κόστος, καθώς νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, κι έτσι, προσφέρουμε ενδιαφέρουσες εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές.

Θα σας βοηθήσουμε να πιστέψετε στην αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας και πάλι!