1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Ford

Σήμερα, η Ford είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αυτοκινητοβιομηχανίας, και στην Ευρώπη, είναι ένα βήμα πίσω από τον όμιλο Volkswagen AG όσον αφορά στην παραγωγή. Τα εργοστάσια της Ford, που βρίσκονται σε 65 χώρες, παράγουν περισσότερα από 70 διαφορετικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων Aston Martin, Mercury και Lincoln.

Αυτοκίνητα Ford

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Henry Ford το 1903. Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξή της, απέφερε τις απαραίτητες επενδύσεις για την έναρξη παραγωγής. Τα προηγούμενα σχέδια της Ford απέτυχαν λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής των αυτοκινήτων της και έτσι αποφασίστηκε η παραγωγή οικονομικών και αξιόπιστων αυτοκίνητων.

Το 1908, η Ford ξεκίνησε την παραγωγή του μοντέλου Τ, το οποίο έγινε ένα ιστορικό παράδειγμα της μαζικής παραγωγής αυτοκινήτων εκείνης της εποχής. Οι γραμμές συναρμολόγησης της Ford μείωσαν σημαντικά τη λιανική τιμή του αυτοκινήτου και επέτρεψαν στην εταιρεία να κερδίσει τον τίτλο του «Αυτοκινήτου του αιώνα» το 2000.

Η εταιρεία έχει δική της αγωνιστική ομάδα, με τακτικές συμμετοχές σε διάφορα ράλι σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η Ford παράγει κινητήρες και για πολλές άλλες ομάδες ράλι.

Τα εργοστάσια της Ford Motor Company, παρουσίασαν την πρώτη στον κόσμο αλυσίδα κατασκευής οχημάτων. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία ήταν η πρώτη στον κλάδο που εγκατέλειψε την γραμμή συναρμολόγησης υπέρ της πιο αποτελεσματικής δημιουργικής εργασίας των εργαζομένων της.

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να τηρεί τις απόψεις του ιδρυτή της και παράγει προσιτά, βολικά, ασφαλή και ανθεκτικά αυτοκίνητα. Η σειρά μοντέλων της Ford περιλαμβάνει μια ποικιλία από σεντάν, τρίθυρα και πεντάθυρα χάτσμπακ, μίνι βαν, κουπέ και κάμπριο, κόμπακτ παντός εδάφους, SUV, ημιφορτηγά, φορτηγά και στέησον βάγκον.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Ford:

  • Άνετο εσωτερικό,
  • Αποτελεσματική ηχομόνωση,
  • Χαμηλό βάρος αμαξώματος,
  • Υψηλή αντοχή στη φθορά,
  • Ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ,
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
  • Χαλαρός και ελκυστικός σχεδιασμός,
  • Υψηλή ποιότητα συναρμολόγησης,
  • Διαθεσιμότητα εξαρτημάτων.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Ford

Το χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων Ford είναι ο τέλειος συνδυασμός υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε λογικές τιμές. Η αγορά ανταλλακτικών για Ford είναι δυνατή ακόμα και σε μικρές πόλεις. Γιατί πρέπει να δώσει κανείς προσοχή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα;

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα και ανταλλακτικά για Ford. Εμείς, θα σας παρέχουμε με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, τον κατασκευαστή, τον χρόνο παράδοσης και την τιμή. Όλες οι παραγγελίες, από τη στιγμή της καταχώρησης μέχρι και την παραλαβή των εμπορευμάτων από τους πελάτες, εποπτεύονται από τους συμβούλους του καταστήματος μας. Εργαζόμαστε, συνεχώς, για τη μείωση των δαπανών, η οποία μας επιτρέπει να πουλάμε τα ανταλλακτικά Ford στις καλύτερες τιμές.