1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Kia

Η KIA είναι μια μάρκα αυτοκίνητων που ανήκει στον Νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία KIA Motors Corporation. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Σεούλ. Όσον αφορά στην παραγωγή οχημάτων, η εταιρεία είναι έβδομη στον κόσμο. Από το 1998, η εταιρεία είναι μέρος του ομίλου Hyundai Motor Group.

Αυτοκίνητα Kia

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε το 1944. Αρχικά, η εταιρεία ασχολούταν με τη μαζική παραγωγή ποδηλάτων. Η εταιρεία απέκτησε την σύγχρονη ονομασία της το 1951. Κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, η παραγωγή μεταφέρθηκε στο Μπουσάν, επιτρέποντας στην επιχείρηση να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.

Μετά τον πόλεμο, η εταιρεία βοήθησε στη Νότια Κορέα να βγει από την οικονομική κρίση. Το 1961, η εταιρεία KIA άρχισε να παράγει μοτοσικλέτες.

Η μεταβολή της στην παραγωγή αυτοκινήτων έγινε σταδιακά. Η εταιρεία KIA παρήγαγε για πολύ καιρό τρίκυκλα φορτηγά βασισμένα στις μοτοσικλέτες. Ωστόσο, στην αυγή της δεκαετίας του ‘70, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή των δικών της αυτοκίνητων με βενζινοκινητήρα και πετρελαιοκινητήρα.

Στη δεκαετία του ’80, η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, τα αυτοκίνητά της ήταν έτοιμα να χτυπήσουν την αγορά στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, η γκάμα της KIA εκπροσωπείται από σεντάν, μίνι βαν, SUV και χάτσμπακ, μέσης και επαγγελματικής κατηγορίας.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Kia:

  • Τέλεια ποιότητα συναρμολόγησης,
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
  • Υψηλά επίπεδα ελέγχου και ασφάλειας,
  • Άνετη και ευρύχωρη καμπίνα επιβατών,
  • Συμμόρφωση με του περιβαλλοντικούς κανονισμούς,
  • Ανθεκτικότητα,
  • Σύγχρονο εσωτερικό και εξωτερικό.

Ο εξοπλισμός των σύγχρονων μοντέλων της KIA πληρεί τις βασικές απαιτήσεις των αυτοκινητιστών. Περιλαμβάνει υπολογιστή ταξιδίου, ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού, σύστημα ελέγχου ταξιδίου, κλιματισμό αέρα με λειτουργία ιονισμού και σύστημα πολυμέσων.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Kia

Για τη σωστή λειτουργία του οχήματος, απαιτείται τακτική συντήρηση και έγκαιρη αντικατάσταση των τμημάτων που έχουν υποστεί βλάβη. Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για KIA από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το βολικό σύστημα αναζήτησής μας, θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη διαδικασία επιλογής του σωστού εξαρτήματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξής μας, είναι πάντα έτοιμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε σας ερώτηση, σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινήτου. Σας προσφέρουμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για KIA, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και σε λογικές τιμές.

Με τη βοήθειά μας, θα επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς δαπάνη χρόνου και χρημάτων!