1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Nissan

Ιδιοκτήτης της μάρκας Nissan είναι η μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία Νissan Motor Co, η οποία ιδρύθηκε το 1934.

Αυτοκίνητα Nissan

Στη μεταπολεμική περίοδο, η Nissan κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα. Το απόλυτο SUV Patrol της εταιρείας, με τον εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα των 85 ίππων, βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης. Το αυτοκίνητο αυτό με πολλούς τρόπους άφησε πίσω του το αμερικανικής παραγωγής Willys Jeep.

Στο τέλος της δεκαετίας του ‘50, η Nissan εισήρθε στην αγορά των ΗΠΑ, και ακολούθησε η εκκίνηση των εξαγωγών προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις κατασκευής της έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Η εταιρεία παράγει με μεγάλη επιτυχία διάφορα μοντέλα επιβατηγών, οχημάτων με βελτιωμένες εκτός δρόμου επιδόσεις και εμπορικών οχημάτων.

Στα μοντέλα της Nissan, περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτων: από το μικρό αυτοκίνητο Nissan Micra έως το πλήρους μεγέθους SUV Nissan Patrol. Η εταιρεία παράγει επίσης μίνι βαν, λεωφορεία και φορτηγά.

Τα αυτοκίνητα της Nissan κατασκευάζονται με τα παρακάτω είδη αμαξώματος: χάτσμπακ, σεντάν και στέησον βάγκον, κουπέ, σπορ διθέσια, κάμπριο, ημιφορτηγά, βαν, SUV και παντός εδάφους.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Nissan:

 • Ποικιλία μοντέλων,
 • Διαθέσιμα αξεσουάρ,
 • Αντιδιαβρωτικό αμάξωμα,
 • Ανθεκτικότητα κινητήρα,
 • Ελκυστικός σχεδιασμός,
 • Αξιόπιστα εξαρτήματα,
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
 • Μοναδική ανάρτηση,
 • Πρακτικό ταμπλό,
 • Εξαιρετική ευκολία ελιγμών,
 • Μικρή ακτίνα στροφής,
 • Τέλεια ορατότητα από την καμπίνα.

Στις επιλογές των μοντέλων της Nissan, μπορούν να περιλαμβάνονται: παρακολούθηση τυφλών σημείων, αεριζόμενα καθίσματα, προσαρμοζόμενος υπολογιστής ταξιδίου, σύστημα κλιματισμού με λειτουργία ιονισμού του αέρα της καμπίνας, προσαρμοζόμενη υποβοήθηση διεύθυνσης, πίσω υποβραχιόνιο καθίσματος με χειριστήριο και άλλες επιλογές.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Nissan

Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουν κερδίσει επάξια τη φήμη των αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας αυτοκίνητων. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, μπορεί να παρουσιάσουν βλάβες, ακόμη και μετά από προσεκτική χρήση ενός ανθεκτικού αυτοκίνητου. Ορισμένα τμήματα στα Nissan, θα πρέπει να αντικατασταθούν ύστερα από το χρονικό διάστημα λειτουργίας που καθορίζεται στα τεχνικά έγγραφα του αυτοκινήτου. Η αμέλεια αντικατάστασης αυτών των εξαρτημάτων, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ζημίες, οι οποίες θα απαιτήσουν πολλά χρήματα για να διορθωθούν.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά για Nissan. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ανταλλακτικά, ακόμη και για μοντέλα που δεν παράγονται πια ή για σπάνια μοντέλα. Οι σύμβουλοι της γραμμή υποστήριξής μας, είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων, κάθε μάρκας και μοντέλου, και ανά πάσα στιγμή, θα χαρούν να σας παράσχουν τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Οι προωθητικές προσφορές και οι προσιτές τιμές μας, θα σας επιτρέψουν να μειώσετε σημαντικά το οικονομικό κόστος της επισκευής του αυτοκινήτου σας!