1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Opel

Η διάσημη μάρκα αυτοκινήτων Opel ανήκει στη γερμανική εταιρεία Adam Opel AG και είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα αυτοκίνητά της έχουν μεγάλη απήχηση παγκοσμίως, χάρη στο μοναδικό στυλ και την άριστη ποιότητά τους.

Αυτοκίνητα Opel

Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Adam Opel, ο οποίος ίδρυσε το εργοστάσιο το 1863, αρχικά για την παραγωγή ραπτομηχανών. Στο τέλος του 19ου αιώνα, όμως, τα πρώτα αυτοκίνητα της Opel παρουσιάστηκαν στο κοινό. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν το 1899, δεν ήταν καθαρά της Opel, η εταιρεία συνεργάστηκε στην ανάπτυξή τους με τις εταιρείες Lutzmann και Darracq . Η εταιρεία του Adam Opel κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο, το 1902. Ήταν εξοπλισμένο με δικύλινδρο κινητήρα, με ενσωματωμένη αντλία νερού, ικανό να επιταχύνει το αυτοκίνητο μέχρι τα 45 χλμ/ώρα.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η εταιρεία άρχισε να παράγει πιο υψηλής τεχνολογίας οχήματα. Το 1906, ο αριθμός των αυτοκινήτων που παράχθηκαν από την επωνυμία Opel ξεπέρασαν τα χίλια και αυτό συνέβη σε μια εποχή οπόταν κάποιοι από τους ηγέτες της σημερινής αγοράς αυτοκινήτων δεν υπήρχαν καν!

Σήμερα, η γκάμα της Opel αποτελείται από επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Οι διαθέσιμες εκδόσεις της διατίθενται ως σεντάν, χάτσμπακ, στέησον βάγκον, κουπέ, μίνι βαν, SUV, παντός εδάφους και ημιφορτηγά.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Opel:

  • Μοναδικό στυλ,
  • Εξαιρετικές δυναμικές ιδιότητες,
  • Καλή απόδοση, ευκολία ελιγμών και καλό κράτημα,
  • Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και εξαρτήματα.
  • Άνετο και πρακτικό εσωτερικό,
  • Εξαιρετική απόδοση σε παθητική και ενεργητική ασφάλεια.

Τα σύγχρονα μοντέλα της Opel είναι εξοπλισμένα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Ο κατασκευαστής έχει λάβει μέριμνα για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού και των επιβατών, εξοπλίζει τα αυτοκίνητα με σύστημα αυτόματου φωτισμού AFL+, έξυπνη τετρακίνηση και σύστημα LDW, που μπορεί και αναγνωρίζει άμεσα τις πινακίδες σήμανσης κυκλοφορίας.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Opel

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πωλούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά για Opel. Ο έλεγχος για το σωστό ανταλλακτικό είναι εύκολος, χάρη στο βολικό μας κατάλογο και την τεράστια ποικιλία από αναλώσιμα και ανταλλακτικά, για όλα υα μοντέλα της Opel, που σας επιτρέπει να αγοράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητό σας.

Αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, πριν αγοράσετε ανταλλακτικά για το Opel σας, ελάτε σε επαφή με το προσωπικό του καταστήματός μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξής μας, αποτελείται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες, που γνωρίζουν απόλυτα τα αυτοκίνητα της Opel. Θα σας συμβουλεύσουν για το πιο κατάλληλο ανταλλακτικό και θα σας βοηθήσουν στην αποφυγή πιθανών λαθών, κατά την επιλογή των αξεσουάρ.

Το προσωπικό μας εργάζεται με ηρεμία και υπευθυνότητα, και θα σας βοηθήσει χωρίς καθυστέρηση στην επισκευή του αυτοκινήτου σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα που προσφέρουμε είναι οι ευνοϊκές τιμές για όλα μας τα εμπορεύματα. Αν συνεργαστείτε μαζί μας, θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος της επισκευής του αυτοκινήτου σας στο ελάχιστο!