1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Peugeot

Η εταιρεία Peugeot είναι μια γαλλική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και παράλληλα μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Σήμερα, είναι ένα μέρος το ομίλου PSA Peugeot Citroen. Η παραγωγή της Peugeot είναι αξιοσημείωτη για την φιλικότητα της προς το περιβάλλον (ελάχιστη περιεκτικότητα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα – CO2). Στις μέρες μας, το δίκτυο αντιπροσωπειών της Peugeot καλύπτει 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτοκίνητα Peugeot

Η οικογένεια Peugeot των Γάλλων μηχανικών, ξεκίνησε τις βιομηχανικές της εργασίες στις αρχές του 18ου αιώνα. Το 19ο αιώνα, η εταιρεία «The Sons of Peugeot Brothers» κατασκεύαζε με επιτυχία εργαλεία, χειροκίνητους μύλους, τροχούς κοπής και ποδήλατα. Η αυτοκινητιστική σελίδα της ιστορίας της οικογενειακής επιχείρησης, ξεκίνησε με τον Armand Peugeot, που εκτίμησε τις νέες τάσεις της βιομηχανίας, και το 1889, η οικογενειακή επιχείρηση σχεδίασε το πρώτο της τρίκυκλο αυτοκίνητο με ατμοκινητήρα.

Τον 20ο αιώνα, η αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot αναπτύσσεται σε δύο κατευθύνσεις: στην κατασκευή υψηλής ταχύτητας αγωνιστικών αυτοκίνητων και στην επιτυχημένη ανάπτυξη απλών, αξιόπιστων και φθηνών αυτοκινήτων για το αστικό περιβάλλον, μέσω των οποίων η εταιρεία παρέμεινε εν πλω, ακόμη και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης.

Η Peugeot, σήμερα, είναι μια εταιρεία που έχει κερδίσει όλον τον κόσμο. Τα αυτοκίνητα του γαλλικού ομίλου έχουν αναγνωριστεί ως τα καλύτερα στην Ευρώπη, τέσσερις φορές, και τα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτίθενται σε ειδικές προθήκες, στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Η γκάμα των μοντέλων της Peugeot ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη: Τα αυτοκίνητά της παρουσιάζονται στην αγορά σε εκδόσεις σεντάν, στέησον βάγκον, κουπέ, κάμπριο, τουρισμού, σεντάν, SUV και παντός εδάφους. Επιπλέον, η Peugeot είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδήλατων, μοτοποδήλατων, σκούτερ και μοτοσικλετών.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Peugeot:

  • Αποτελεσματικό σύστημα πέδησης,
  • Άκρως αεροδυναμικό αμάξωμα,
  • Οικονομική κατανάλωση καυσίμου,
  • Πρακτικό ταμπλό,
  • Μεγάλη απόσταση από το έδαφος,
  • Ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ,
  • Ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος,
  • Καλή απόκριση του αυτοκινήτου,
  • Φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη,
  • Αυξημένη ορατότητα.

Τα αυτοκίνητα Peugeot μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά με πανοραμική οροφή, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα ελέγχου «τυφλών σημείων» , αυτόματη αναδίπλωση πλευρικών καθρεφτών, «σκοτείνιασμα» εσωτερικού καθρέπτη και πολλά άλλα.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Peugeot

Με τη σωστή φροντίδα ενός υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας γαλλικού αυτοκίνητου, μπορείτε να δώσετε σε αυτό μακρά διάρκεια ζωής, αλλά και την απόλαυση της σωστής λειτουργίας του στον εαυτό σας. Για αυτό χρειάζεστε μόνον υψηλής ποιότητας αναλώσιμα και ανταλλακτικά Peugeot, τα οποία μπορούν να βρεθούν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων Peugeot από εμάς, αποκτάτε εγγύηση για κάθε προϊόν ποιότητας, καθώς και μια ποικιλία από δώρα και εκπτώσεις. Βρίσκεται το Peugeot σας ήδη εκτός παραγωγής; Κανένα πρόβλημα! Ρωτήστε, 24 ώρες το 24ωρο, την ομάδα μας τεχνικής υποστήριξης οτιδήποτε θέλετε και οι ειδικευμένοι σύμβουλοί μας, σίγουρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε το πιο κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας.