1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Renault

Ο Γαλλικός όμιλος Renault, ο οποίος κατέχει τη μάρκα Renault, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγή αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και την κατασκευή εξοπλισμού. Τα αυτοκίνητα Renault κέρδισαν έξι φορές τον έγκριτο διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς», επτά φορές βρίσκονταν μέσα στους τρεις πρώτους και έδειξαν επανειλημμένα τα καλύτερα αποτελέσματα στις δοκιμές Euro NCAP.

Αυτοκίνητα Renault

Η μάρκα Renault χρωστάει την ύπαρξή της στον Louis Renault, τον εφευρέτη που ανέπτυξε το κιβώτιο ταχυτήτων και το 1898, το εγκατέστησε σε ένα αυτοκίνητο De Dion-Bouton. Κάποια στιγμή αργότερα, ο Louis ίδρυσε την εταιρεία Renault Freres και, με τους αδελφούς του, ανέλαβε την παραγωγή μικρών παρτίδων οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν την εφεύρεσή του – έναν αρθρωτό άξονα κίνησης και έναν υπερσυμπιεστή.

Το 1905, σημαδεύτηκε από την πρώτη δοκιμή του ταινιόδρομου παραγωγής: η Renault brothers Company, η οποία κατείχε ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή βιομηχανία αυτοκινήτων, ανέλαβε από την κυβέρνηση να κατασκευάσει 250 ταξί. Το επόμενο έτος, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της λεωφορείο.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ανάγκασε την εταιρεία να αναπτυχθεί στην παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών και αρμάτων. Στο τέλος του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, η εταιρεία Renault έγινε κρατική ιδιοκτησία. Επανεκκινώντας την παραγωγή της γρήγορα, η Renault παρουσίασε το επαναστατικό της χάτσμπακ μοντέλο, το 1965.

Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία γίγαντας Renault είναι ο ιδιοκτήτης της Samsung Motors και της Dacia, και προωθεί τα αυτοκίνητά της στις αγορές διακοσίων σχεδόν χωρών σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η Renault κατέχει μετοχές της Nissan. Η εταιρεία παράγει αυτοκίνητα σε διάφορες εκδόσεις, όπως: στέησον βάγκον, χάτσμπακ, σεντάν, μίνιβαν και παντός εδάφους, καθώς και επαγγελματικά οχήματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Renault:

  • Χαμηλή τιμή,
  • Ωραίος σχεδιασμός,
  • Ενισχυμένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια,
  • Μεγάλος όγκος πορτ-μπαγκάζ,
  • Αυξημένη απόσταση από το έδαφος,
  • Βολική και αξιόπιστη ανάρτηση,
  • Αποτελεσματικά φρένα,
  • Οικονομία.

Με το πρωτοποριακό σύστημα εκκίνησης Renault, μέρος σε ορισμένα της μοντέλα, μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα από απόσταση για να ζεσταθεί τις ψυχρές μέρες. Το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να ζεσταθεί ο κινητήρας αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Renault

Ένα χαρακτηριστικό των μοντέλων της Renault είναι η οικονομία, που επέτρεψε στα αυτοκίνητά της να γίνουν αγαπημένα σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Εξαιτίας της παγκόσμιας διανομής τους, η εύρεση και η αγορά ανταλλακτικών Renault είναι εύκολη, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Δεν χρειάζεται καν να αφήσετε το σπίτι σας, για να αγοράσετε ανταλλακτικά για το Renault σας. Το εύρος και το απόθεμα των προϊόντων μας ενημερώνονται διαρκώς, έτσι ώστε ακόμα και τα καλύτερα σε πωλήσεις ανταλλακτικά, για τα δημοφιλή αυτοκίνητα της Renault, να είναι πάντοτε διαθέσιμα.

Συνεργαστείτε μαζί μας – είναι κερδοφόρο, βολικό και εύκολο!