1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Subaru

Η Subaru είναι μια Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που παράγεται από τον όμιλο Fuji Heavy Industries. Η εταιρεία ήταν η πρώτη παγκοσμίως, μεταξύ των κατασκευαστών, που δημιούργησε ένα αυτοκίνητο με τετρακίνηση για ενεργή ψυχαγωγία και ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μπόξερ κινητήρων.

Αυτοκίνητα Subaru

Από το 1917 και μέχρι το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Fuji Heavy Industries Company παρέμεινε ο ηγετικός κατασκευαστής αεροσκαφών στην Ιαπωνία. Μετά την παράδοση του νησιωτικού έθνους, ο όμιλος χωρίστηκε σε επιμέρους εταιρείες. Το 1954, ο Kenji Kita ένωσε έξι εταιρείες υπό την ηγεσία του. Σκοπός της επαναδημιουργίας της εταιρείας, ήταν η ανάπτυξη και η παραγωγή ενός αυτοκινήτου που θα ήταν διαθέσιμο για τους ιάπωνες καταναλωτές μεσαίου εισοδήματος.

Ο ιδρυτής της, επέλεξε μόνος του το όνομα της μάρκας: στην Ιαπωνία, το όνομα της μάρκας χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει το σύμπλεγμα αστέρων «Πλειάδες». Το πρώτο μοντέλο κατασκευάστηκε πολύ καλά, αλλά δεν βγήκε σε μαζική παραγωγή. Ο λόγος για αυτό, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η εταιρεία. Ωστόσο, η κατασκευή αυτού του πρώτου αυτοκινήτου, έγινε η βάση για την ανάπτυξη του Subaru 360, το οποίο παρέμεινε πρώτο σε πωλήσεις στην ιαπωνική αγορά αυτοκινήτων, για 11 χρόνια.

Σήμερα, η εταιρεία κατέχει εννέα μονάδες παραγωγής, οι οποίες παράγουν ετησίως περισσότερα από 500.000 αυτοκίνητα. Στη γκάμα της Subaru υπάρχουν από αυτοκίνητα παντός εδάφους, στέησον βάγκον και σεντάν, μέχρι χάτσμπακ και όλα διαθέτουν το σύστημα τετρακίνησης 4WD.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Subaru:

  • Αυξημένος έλεγχος,
  • Ευκολία λειτουργίας,
  • Εξαιρετική εργονομία,
  • Καλή δυναμική επιτάχυνση,
  • Κορυφαία ποιότητα ανάρτησης,
  • Ελκυστική εμφάνιση.

Τα μοντέλα της Subaru διαθέτουν συμπαγείς, μπόξερ κινητήρες και τετρακίνηση. Ο εξοπλισμός των σύγχρονων αυτοκινήτων της περιλαμβάνει έναν αριθμό επιπλέον επιλογών, όπως: σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, κάμερα οπίσθιας προβολής, κλιματισμό διπλού ελέγχου, αερόσακους και σύστημα δυναμικής ευστάθειας VDC.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Subaru

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά τους. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ανταλλακτικά για Subaru, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Η έμπειρη υπηρεσία τεχνικής υποστήριξής μας, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο όταν επιλέγετε ένα προϊόν και κατά τη διάρκεια της παραγγελίας. Η παράδοση πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συνεργασίας μαζί μας, είναι χαμηλές τιμές των προϊόντων και οι τακτικές εκπτώσεις. Στην ιστοσελίδα μας, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά Subaru με κέρδος.