1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Suzuki

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής μάρκας Suzuki, η οποία παράγει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ATVs, είναι ο ιαπωνικός όμιλος Suzuki Motor Corporation. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Hamamatsu. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα της εταιρείας είναι η δημιουργία των τεσσάρων τροχών ATVs (γουρούνες).

Αυτοκίνητα Suzuki

Αρχικά, η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1909, παρουσίασε μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή μηχανημάτων ύφανσης, που σε πολλές περιπτώσεις υπερέβησαν σε ποιότητα τα προϊόντα των ευρωπαίων κατασκευαστών. Στο τέλος του 1930, αποφασίστηκε η μεταφορά της στην παραγωγή αυτοκινήτων, αλλά λόγω του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου, η εφαρμογή των σχεδίων της έπρεπε να αναβληθεί για μια καλύτερη εποχή.

Στη μεταπολεμική περίοδο, η εταιρεία παρήγαγε σκούτερ, μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, αυξάνοντας σταδιακά την παραγωγή της. Η Suzuki κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο – το μικρό μοντέλο Suzulight – το 1955.

Το 1985, έγινε η επέκταση της ιαπωνικής μάρκας στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων ανώτερης κατηγορίας. Τα αγωνιστικά Suzuki με τετρακίνηση κέρδισαν την καθολική αποδοχή, εκείνη την εποχή.

Η εταιρεία κατέχει, πλέον, ηγετική θέση μεταξύ των κατασκευαστών μικρών αυτοκινήτων. Η Suzuki παράγει αυτοκίνητα σε διάφορες εκδόσεις: σεντάν, κάμπριο, χάτσμπακ, στέησον βάγκον, παντός εδάφους, SUV και μίνι βαν. Επίσης, η εταιρεία αναπτύσσει την εξοικονόμηση ενέργειας, με τη δημιουργία πρότυπων αυτοκινήτων που βασίζονται στις πιο πρόσφατες καινοτομίες.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Suzuki:

  • Εξαιρετικός χειρισμός,
  • Αποτελεσματικότητα κόστους,
  • Εξαιρετικές δυναμικές ιδιότητες,
  • Καλή ορατότητα,
  • Μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Η εταιρία λαμβάνει μέριμνα για τον οδηγό και τους επιβάτες, όσον αφορά στην άνεση και την ασφάλεια, εξοπλίζοντας τα τελευταία μοντέλα της με υπολογιστή ταξιδίου, σύστημα infotainment, φώτα ομίχλης και αισθητήρες παρκαρίσματος. Προαιρετικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε σύστημα ελέγχου ευστάθειας και υποβοήθησης φρένων, καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό και αισθητήρες βροχής.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Suzuki

Τα μοντέλα της Suzuki έχουν αποκτήσει φήμη για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Αυτό δεν τα σώζει, όμως, από τη φυσιολογική φθορά των εξαρτημάτων τους. Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα της επισκευής εξαρτάται από την ποιότητα των ανταλλακτικών, σας προτείνουμε να αγοράσετε ανταλλακτικά για Suzuki από την ιστοσελίδα μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχετικά με την επιλογή των ανταλλακτικών Suzuki, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της τεχνικής μας υποστήριξης, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το απαραίτητο ανταλλακτικό για ολόκληρη τη γκάμα της Suzuki. Οι ενδιαφέρουσες εκπτώσεις και οι ελκυστικές προσφορές μας, δεν θα σας αφήσουν με άδεια χέρια!