1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Toyota

Τα αυτοκίνητα της Ιαπωνικής μάρκας Toyota είναι η ενσάρκωση της πρακτικότητας και της λειτουργικότητας και, μαζί με το μοναδικό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή, προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό. Η παγκόσμια δημοτικότητα των αυτοκινήτων της Toyota, επέτρεψε στην εταιρεία να σταθεί ισάξια απέναντι στους ηγέτες της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αυτοκίνητα Toyota

Η μάρκα αυτοκινήτων Toyota δημιουργήθηκε από την Toyoda Automatic Loom Works, που κατασκεύαζε μηχανήματα ύφανσης. Το 1933, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα τμήμα για την παραγωγή αυτοκινήτων. Επικεφαλής τέθηκε ο Kiichiro Toyoda, που θεωρείται ο ιδρυτής της μάρκας Toyota.

Το 1935, η Toyota παρουσίασε τα δύο πρώτα μοντέλα της – ένα επιβατικό αυτοκίνητο με το όνομα Α1 και ένα φορτηγό, το G1. Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούσαν τον type A κινητήρα, που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Toyota.

Το 1937, το τμήμα αποχωρίστηκε από την Toyoda Automatic Loom Works, και ξεκίνησε την ανεξάρτητη δραστηριότητά του με το νέο όνομα Toyota Motor Corporation. Σήμερα, τα αυτοκίνητα της μάρκας κατέχουν ηγετικές θέσεις στην κατηγορία των αυτοκινήτων με τις καλύτερες πωλήσεις, στην Ιαπωνία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2014, τα έσοδα από τις πωλήσεις της Toyota, επέτρεψαν στην εταιρεία να πάρει την ένατη θέση στο Fortune Global 500, την κατάταξη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου.

Σήμερα, το φάσμα των προϊόντων της Toyota αποτελείται από επιβατικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα. Τα διαθέσιμα αμαξώματά της είναι: σεντάν, στέησον βάγκον, χάτσμπακ, SUV, παντός δρόμου, κουπέ, φορτηγάκια και μίνιβαν.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Toyota:

  • Εξαιρετική τεχνική ποιότητα και απόδοση,
  • Εργονομικό εσωτερικό,
  • Μοντέρνα και κομψή σχεδίαση,
  • Αυξημένες εκτός δρόμου επιδόσεις,
  • Εύκολος χειρισμός,
  • Αποτελεσματικότητα κόστους,
  • Ευκολία διαχείρισης,
  • Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα εξαρτημάτων και μονάδων.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Toyota

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε πάντοτε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για Toyota. Ο έξυπνος κατάλογός μας, θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό ανταλλακτικό το συντομότερο δυνατό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, όταν επιλέγετε τα εξαρτήματα, μπορούν να λυθούν αν συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας. Είναι εξειδικευμένοι και έχουν μεγάλη εμπειρία, έτσι ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Φροντίζοντας τους πελάτες μας, έχουμε συχνά προσφορές και εκπτώσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να αγοράσετε ανταλλακτικά Toyota στις χαμηλότερες τιμές. Η ποιότητα των ανταλλακτικών και των αναλωσίμων μας, είναι πάντα κορυφαία!

Θα σας βοηθήσουμε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και να ελαχιστοποιήσετε το οικονομικό σας κόστος!