1
2
3

Ποιοτικά Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για Volkswagen

Η Volkswagen είναι μια παγκοσμίου φήμης γερμανική εταιρία παραγωγής αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας. Η μάρκα μαζί με πολλές άλλες, είναι ιδιοκτησία της Volkswagen AG, στα πλαίσια της οποίας κατασκευάζονται επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και βαν.

Αυτοκίνητα Volkswagen

Αν η μάρκα μεταφραστεί από τα γερμανικά, σημαίνει «λαϊκό αυτοκίνητο». Αυτή ήταν και η εντολή που δόθηκε στο σχεδιαστή Ferdinand Porsche από τη γερμανική κυβέρνηση, το 1933: ένα νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων που θα πρέπει να παράγει αξιόπιστα αυτοκίνητα αξίας όχι μεγαλύτερης από χίλια μάρκα. Η ανάπτυξη τριών πρωτοτύπων γινόταν ήδη, όταν η ίδια η εταιρεία ιδρύθηκε το 1937. Η μαζική παραγωγή του πρώτου μοντέλου Volkswagen, ξεκίνησε το 1939.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα στην ιστορία της Volkswagen, είναι το Käfer («σκαραβαίος»), το οποίο, στα μεταπολεμικά χρόνια, έσπασε όλα τα ρεκόρ της αυτοκινητοβιομηχανίας και έφερε τη γερμανική εταιρεία στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα, οι μονάδες παραγωγής της Volkswagen βρίσκονται σε 15 χώρες. Η φήμη της εταιρείας είναι άψογη και τα προϊόντα της πληρούν τα πρότυπα κάθε είδους, είναι διάσημα για την αξιοπιστία τους και την αναγνωρισμένη γερμανική ποιότητα. Η γκάμα της αποτελείται από: χάτσμπακ, σεντάν, στέησον βάγκον, κουπέ και βαν – Η μεγάλη γκάμα της Volkswagen είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Volkswagen:

  • Αξιόπιστη ανάρτηση,
  • Εργονομικό εσωτερικό,
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
  • Πρακτικό ταμπλό,
  • Μεγάλη απόσταση από το έδαφος,
  • Ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ,
  • Καλή δυναμική επιτάχυνση,
  • Τέλεια ποιότητα όλων των συστατικών,
  • Προσιτή τιμή,
  • Αναγνωρισμένη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η Volkswagen βελτιώνει συνεχώς τον εξοπλισμό των οχημάτων της, φροντίζοντας για τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών. Ως επιπλέον διαθέσιμες επιλογές, υπάρχουν οι εξής: ενεργή πανοραμική ηλιοροφή, αυτόνομη θέρμανση πάρκινγκ, πρόσβαση χωρίς κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας και έναρξη του κινητήρα χωρίς σύστημα κλειδιού, η κάμερα στάθμευσης και άλλα.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων για Volkswagen

Τα προϊόντα Volkswagen είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας. Ακόμη και το πιο αξιόπιστο όχημα, όμως, όταν βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία, απαιτεί συστηματική συντήρηση και επισκευές μικρής σημασίας. Αν θέλετε να ανοίγετε τους καταλόγους ανταλλακτικών όσο το δυνατόν σπανιότερα, θα πρέπει να αγοράζετε μόνον υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Είμαστε έτοιμοι να σας τα προσφέρουμε!

Για να βρείτε και να αγοράσετε ανταλλακτικά για Volkswagen, παρακαλούμε, κοιτάξτε στο κατάλογό μας και, εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή πρακτικές συμβουλές, επικοινωνήστε με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξής μας και οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες μας, δεν θα αφήσουν την ερώτηση σας αναπάντητη. Χάρη στις λογικές τιμές μας στα ανταλλακτικά για Volkswagen, καθώς και τις τακτικές προσφορές μας, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνετε τακτικοί πελάτες μας!