Η Scuderia Cameron Glickenhaus, γνωστή και ως SCG, παρουσιάζει λίγο πριν το ντεμπούτο της Γενεύης το νέο της supercar, το 003S, αλλά και το 003C, το «δίδυμο» αγωνιστικό μοντέλο.

 

 

Η Scuderia Cameron Glickenhaus, γνωστή και ως SCG, παρουσιάζει το νέο της supercar, το 003S, αλλά και το 003C, το «δίδυμο» αγωνιστικό μοντέλο. Αμφότερα τα οχήματα θα βρεθούν πλάι πλάι στο stand της εταιρείας στην έκθεση της Γενεύης. Το τελευταίο project της SCG λέγεται πως αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από τα πρωτότυπα LMP1/LMP2. Το design έγινε στο Τορίνο, στο Granstudio, ενώ για την κατασκευή του ήταν υπεύθυνοι οι Podium Engineering και Paolo Catone, που στο παρελθόν είχαν δουλέψει στα Peugeot 905 και 908, τα οποία είχαν κερδίσει στο Le Mans.

 

 

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πληροφόρηση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του SCG 003, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να χρησιμοποιεί ένα καινούργιο carbon σασί και έναν twin-turbo V6 κινητήρα 3,5 λίτρων. Το εν λόγω σύνολο είναι προέλευσης Honda, αλλά έχει εξελιχθεί από την Autotecnica Motori, οπότε φέρει τα λογότυπα της SCG. Περισσότερα θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

 

 

Πηγή: autotriti.gr