Το καλάθι μου
0 Προιόντα
0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. KFU

WEPP

WEPP

55 Προϊόν(τα)

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2026
  Υψηλής αποτελεσματικότητας υγρό σε αναλογία 1:200 για τον καθαρισμό εντόμων, σκόνης, λάσπης κλπ από το εμπρός και πίσω τζάμι του οχήματος.
  Μάθετε περισσότερα
  1,30 €
 2. ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2022-250
  Υγρό αντιπαγωτικό υαλοκαθαριστήρων. Ανόθευτο από νερό αντέχει τους -60 βαθμούς.
  Μάθετε περισσότερα
  2,35 €
 3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2060
  Kαθαρίζει και απολιπαίνει. Για μια γρήγορη συναρμολόγηση και τέλεια επισκευή. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα λάδια, το γράσο και τις ακαθαρσίες. Όλα τα σημεία που χρειάζονται καθάρισμα θα καθαριστούν πλήρως.
  Μάθετε περισσότερα
  4,90 €
 4. ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2022
  Υγρό αντιπαγωτικό υαλοκαθαριστήρων. Ανόθευτο από νερό αντέχει τους -60 βαθμούς.
  Μάθετε περισσότερα
  5,95 €
 5. ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2048
  (Απομάκρυνση σκουριάς): Eίναι ένα μέσο για προσωρινή αντιδιαβρωτική προστασία στο αυτοκίνητο και στη φροντίδα μεταλλικών επιφανειών προϊόντων χάλυβα και σιδήρου. - Υψηλή ολίσθηση - Διαπερνά τις λεπτότερες ρωγμές - Ξελασκάρισμα βιδών
  Μάθετε περισσότερα
  6,50 €
 6. ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

  ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2047
  Παρεχει ελαστικοτητα, με αποτελεσμα να ελαττωνει την δημιουργια ραγαδων και να το κανει λιγοτερο ευθραυστο. Ειναι υδροφοβικο και αποτρεπει το παγωμα των ελαστικων και μεταλλικων τμηματων.
  Μάθετε περισσότερα
  6,50 €
 7. ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2039-150
  Είναι ένας συνδυασμός υψηλής απόδοσης συνθετικών συστατικών που βελτιώνουν την ροή του καυσίμου ντίζελ σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αν χρησιμοποιηθεί στη σωστή δοσολογία και εφαρμογή το Wepp 2039, είναι σίγουρη η λειτουργία του καυσίμου το χειμώνα με ασφάλεια.
  Μάθετε περισσότερα
  7,20 €
 8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  WEPP - Κωδικός:WEPP1032
  Προστατεύει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου ντίζελ κατά τον σχηματισμό και την ανάπτυξη των μυκήτων, βακτηρίων και αλγών από την δεξαμενή προς το μπεκ. Εξασφαλίζει τη διαπερατότητα του φίλτρου ακυσίμου ντίζελ και τη λειτουργική ικανότητα του κινητήρα. Ειδικά καθαριστικά καθαρίζουν τα μπεκ από τις συγκεκριμένες καταθέσεις σε όλους τους κινητήρες και common-rail.
  Μάθετε περισσότερα
  7,55 €
 9. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2061
  Υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργός αφρός για όλες τις γυάλινες επιφάνειες, πλαστικά και τα υφάσματα με εξαιρετικά αποτελέσματα ύγρανσης και καθαρισμού. Για να μην θολώνουν τα τζάμια. Καθαρίζει και αφαιρεί την σιλικόνη, την νικοτίνη, βρωμιές από λάδι και γράσο. Φτάνει σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση και δίνει την δυνατότητα άνετου, γρήγορου, χωρίς γραμμές, οικονομικού καθαρισμού.
  Μάθετε περισσότερα
  9,30 €
 10. AIRFRESH

  AIRFRESH

  WEPP - Κωδικός:WEPP2025
  Εξαιρετικός καθαρισμός για το εσωτερικό του οχήματος και του συστήματος εξαερισμού. Το προϊόν απελευθερώνει το εσωτερικό από οσμές που προκαλούνται από βακτηρίδια και μύκητες. Δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του συστήματος. Παρέχει φρέσκο αέρα στο εσωτερικό του οχήματος. Ιδανικό για προετοιμασία παλαιών αυτοκινήτων.
  Μάθετε περισσότερα
  9,85 €
 11. ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2046
  Αντισκωριακό τελευταίας τεχνολογίας για άμεση εργασία σε προβλήματα σκουριάς. Δεν φθήρει πλαστικά και καουτσούκ.
  Μάθετε περισσότερα
  10,00 €
 12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΤΙΖΕΛ

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΤΙΖΕΛ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2032
  Δραστικό προσθετικό για τα καινούργια συστήματα ντίζελ με ψεκασμό υψηλής πίεσης. Με ειδική σύνθεση για τα νέα Common-Rail και για συστήματα άντλησης-ψεκασμού. Σύμφωνο με τις προδιαγραφές EURO 5 και EURO 6. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό στο να διαχωρίζει το νερό. Οι λιπαντικές του ιδιότητες εξασφαλίζουν πολύ υψηλή και αποτελεσματική προστασία κατά της φθοράς – ειδικά σε καύσιμα φτωχά σε θείο. Ο αυξημένος αριθμός κετανίων διευκολύνει την έναρξη λειτουργίας, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η ασφαλής προστασία από τα βακτηρίδια των καυσίμων προλαμβάνει τις βλάβες του κινητήρα. Εξαιρετική δράση ακόμη και σε παλαιότερης τεχνολογίας οχήματα ντίζελ.
  Μάθετε περισσότερα
  10,35 €
 13. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2031
  Ειδικής παραγγελίας καθαριστικό που αφαιρεί τις εναποθέσεις και τα κατάλοιπα καυσίμου από το εσωτερικό και εξωτερικό της εισόδου του καρμπυρατέρ. Εξαιρετικός καθαρισμός των βαλβίδων της πεταλούδας και του ρελαντί.
  Μάθετε περισσότερα
  10,35 €
 14. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ (INJECTION)

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ (INJECTION)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2036
  Ενεργό καθαριστικό για σύγχρονους χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης κινητήρες άμεσου ψεκασμού. Το καύσιμο σαν βασικό μέσο ενεργοποιείται από τα νέα καθαριστικά συστατικά και δρα στην περιοχή ψεκασμού και καύσης. Εξαιρετικός καθαρισμός ακόμη και σε παλαιότερα οχήματα. Έντονα υδροφοβικό και μη ομογενοποιήσιμο σε περίπτωση συμπυκνωμένου νερού (DIN 51599).
  Μάθετε περισσότερα
  10,35 €
 15. ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

  ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2021
  Προστατεύει το σύστημα ψύξης από απώλειες νερού . Προσεκτική και αποτελεσματική προστασία μετά από κάθε επισκευή. Συμβατό με όλα τα συνηθισμένα αντιπαγωτικά και αντιψυκτικά.
  Μάθετε περισσότερα
  10,35 €
 16. ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2146
  Ισχυρό ενεργό συστατικό νέας γενιάς κατάλληλο για γρήγορη αποσυναρμολόγηση. Δεν έχει ρητίνες και οξέα. Διαλύει και υπονομεύει την δομή της σκουριάς με πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Εξαιρετική και πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα και σε ελαφριά και χωρίς σίδερο μέταλλα. Επιτρέπει την άμεση αποσυναρμολόγηση επειδή είναι ουδέτερο σε λάστιχα και πλαστικά.
  Μάθετε περισσότερα
  11,05 €
 17. ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

  ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2071
  Διηλεκτρικό αντιοξειδωτικό για όλα τα είδη των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Απομακρύνει γράσα και οξέα. Μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς προετοιμασία.
  Μάθετε περισσότερα
  11,05 €
 18. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΥΡΟ-ΜΑΤ)

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ (ΜΑΥΡΟ-ΜΑΤ)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2091
  Προστασία του αμαξώματος των μαρσπιέ και των αεροτομών από ζημιές από χτυπήματα από πέτρες και διάβρωση. Εύκολη εφαρμογή και δυνατότητα επαναβαψίματος. Εξαιρετική σταθερότητα. Δεν αφήνει την μετάδοση του θορύβου του κινητήρα.
  Μάθετε περισσότερα
  11,25 €
 19. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ATF (ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ)

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ATF (ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2013
  Καθαριστικό ATF επόμενης γενιάς κατάλληλο για όλα τα αυτόματα οχήματα με ή χωρίς ελεγχόμενο μετατροπέα συμπλέκτη. Το WEPP 2013 παρέχει μία αποτελεσματική λύση αντίστοιχα, με την αποκόλληση των εναποθέσεων στην αυτόματη μετάδοση της κίνησης που προκλήθηκε από το παλιό λάδι που παραμένει και την τριβή. Για κάθε χρήση. Εξαιρετικός συντελεστές τριβής στο κύκλωμα στοιχείων και σωστή λειτουργία των βαλβίδων ελέγχου. Το προϊόν προσφέρει μέγιστη προστασία κατά της φθοράς.
  Μάθετε περισσότερα
  11,25 €
 20. ΣΠΡΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

  ΣΠΡΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2070
  Για συντήρηση και φροντίδα ηλεκτρικών επαφών και στοιχείων. Υψηλής αποτελεσματικότητας ηλεκτρικό ρευστό. Καθαρίζει στοιχεία, σφικτήρες, βύσματα και εξασφαλίζει καλή επαφή, συνεπώς, πλήρη ροή. Προφυλάσσει από την υγρασία και αποτρέπει την διαρροή ρεύματος. Ουδέτερο με τα ηλεκτρομονωτικά υλικά. Ελαστομερή, πλαστικά και χρώματα δεν επηρεάζονται. Προστατεύει τα μη σιδηρούχα μέταλλα από οξείδωση. Δεν είναι υδροσκοπικό.
  Μάθετε περισσότερα
  11,40 €
 21. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2016
  Το WEPP 2016 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα στην συντήρηση όλων των συστημάτων διεύθυνσης. Βελτιώνει τους συντελεστές τριβής στους υδραυλικούς κυλίνδρους του συστήματος. Καλύτερη λειτουργία των βαλβίδων ελέγχου και μέγιστη προστασία κατά της φθοράς και της διάβρωσης. Μειώνει την δημιουργία αφρού και την απώλεια λαδιού.
  Μάθετε περισσότερα
  11,40 €
 22. ΥΓΡΟ ΓΡΑΣΟ - ΔΙΑΦΑΝΟ

  ΥΓΡΟ ΓΡΑΣΟ - ΔΙΑΦΑΝΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2042
  Διάφανο, ημίρρευστο λιπαντικό σπρέι με εξαιρετική λιπαντική δράση και πολύπλευρη χρήση. Έχει εξαιρετική αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ μεγάλες ιδιότητες διείσδυσης. Για αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα ελατήρια, αρθρώσεις, σύρτες κλπ. Μετά την εξάτμιση του διαλυτικού μέσου παραμένει μία λεπτή προστατευτική μεμβράνη.
  Μάθετε περισσότερα
  11,75 €
 23. ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

  ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2040
  Διάφανο και συγκολλητικό συστατικό το οποίο έχει άριστες λιπαντικές ιδιότητες. Προσδίδει καλή αντίσταση σε χαμηλές κει υψηλές θερμοκρασίες, και έχει άριστη διεισδυτικότητα.
  Μάθετε περισσότερα
  11,75 €
 24. ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

  ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2020
  Προστατεύει το σύστημα από τις απώλειες λόγω της εξάτμισης, και από μικροδιαρροές στο σύστημα ψύξης.
  Μάθετε περισσότερα
  12,10 €
 25. ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΑΔΙΟΥ

  ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΑΔΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2011
  Προστατεύει τον κινητήρα από απώλεια και υψηλή κατανάλωση λαδιού. Μειώνονται οι τριβές και η φθορά. Δεν αλλοιώνει το ιξώδες του λαδιού. Μειώνεται ο θόρυβος από τις βαλβίδες. Διατηρεί τις φλάντζες και τα καπάκια των βαλβίδων στην αρχική τους κατάσταση. Συστήνεται για καταλυτικούς κινητήρες και τούρμπο. Για πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες.
  Μάθετε περισσότερα
  12,10 €
 26. ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

  ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2043
  Νέας γενιάς υψηλής αποτελεσματικότητας σπρέι λαδιού με μια νέα φόρμουλα επικοινωνίας. Παρέχει εξαιρετική λιπαντική σιγουριά στα διαστήματα μεταξύ των service. Δεν είναι λεπτό όσο το συμβατικά λιπαντικά σπρέι. Υψηλής απόδοσης λίπανση τελευταίας γενιάς. Εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης. Προστατεύει αρθρώσεις, βίδες, μεντεσέδες, καλώδια κλειδαριές κλπ.
  Μάθετε περισσότερα
  12,65 €
 27. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ LPG

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ LPG

  WEPP - Κωδικός:WEPP2236
  Ειδικά σχεδιασμένο πρόσθετο, το οποίο εγχύεται μέσα στον κύλινδρο αερίου lpg. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άμεσο ή έμμεσο σύστημα έγχυσης στην υγρή ή αέρια φάση. Εξαλείφει συμπυκνώσεις υγρασίας ή καταθέσεις από ρητίνες ή βερνικιών, θείου και αμμωνίας από τη δεξαμενή αερίου. Διατηρεί τον πνεύμονα καθαρό και αποδοτικό. Καθαρίζει και λιπαίνει τα μπεκ ή ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες του συστήματος καυσίμου LPG σε υγρή ή αέρια φάση. Διατηρεί ολόκληρο το σύστημα LPG καθαρό και αποδοτικό.
  Μάθετε περισσότερα
  12,65 €
 28. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2023
  Πλήρης καθαρισμός για το συνολικό σύστημα ψύξης. Διαλύει τα κατάλοιπα λαδιού και γράσου. Ιζήματα, ασβέστιο και σκουριά διαλύονται και απομακρύνονται. Συμβατό με όλα τα μέταλλα , καουτσούκ, ελαστικά, πλαστικά. Δεν περιέχει διαβρωτικά οξέα και αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του συστήματος ψύξης.
  Μάθετε περισσότερα
  12,85 €
 29. ΣΠΡΕΪ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  ΣΠΡΕΪ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2053
  100% συνθετικό σπρέι για συντήρηση. Μειώνει τριβές και θορύβους. Προστατεύει χωρίς να αφήνει λιπαρή μεμβράνη. Επαναφέρει τις πλαστικές επιφάνειες. Προστατεύει από το ξεθώριασμα. Είναι αντιστατικό. Απωθεί την σκόνη. Διατηρεί μαλακές τις ζώνες ασφαλείας. Εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες στα λάστιχα των πορτών και των παραθύρων. Προστατεύει το εσωτερικό από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία.
  Μάθετε περισσότερα
  12,85 €
 30. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2010
  Επαγγελματικός καθαρισμός και πλύσιμο του συνολικού κυκλώματος λαδιού του κινητήρα. Το προϊόν απελευθερώνει τον κινητήρα από βλαβερές εναποθέσεις και υπολείμματα. Μία επαρκής προετοιμασία για την αλλαγή λαδιού. Συνιστάται για όλους τους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης με ή χωρίς καταλύτη. Χρησιμοποιείται για την επίλυση προβλημάτων από καθυστερημένη αλλαγή λαδιού. με υποψία μαύρης λάσπης. στα έμβολα των βαλβίδων ή απώλεια συμπίεσης στα δακτυλίδια των εμβόλων. Το καινούργιο λάδι αποδίδει καλύτερα και παραμένει καθαρό για περισσότερο χρόνο. Χωρίς διαλυτικά.
  Μάθετε περισσότερα
  12,85 €
 31. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2015
  Καθαριστικό νέας γενιάς κατάλληλο για όλα τα υδραυλικά τύπου ATF και τα υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης. Το WEPP 2015 παρέχει μία αποτελεσματική λύση, με την αποκόλληση των εναποθέσεων στις αντλίες και στους κυλίνδρους του συστήματος διεύθυνσης. Για όλες τις χρήσεις. Καλύτερη λειτουργία των βαλβίδων ελέγχου και μέγιστη προστασία κατά της φθοράς όπως επίσης και μια εξαιρετική ικανότητα διάλυσης και μια καλή μεταφορική ικανότητα.
  Μάθετε περισσότερα
  12,85 €
 32. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑΣ-ΜΠΕΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑΣ-ΜΠΕΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2030
  Υγρό για τον άμεσο καθαρισμό του συστήματος ψεκασμού του ντίζελ για καταλυτικούς και απλούς κινητήρες. Διαλύει και απομακρύνει κατάλοιπα καυσίμου από το σύστημα ψεκασμού του κινητήρα ντίζελ. Κάνει δυνατό τον σωστό ψεκασμό του καυσίμου. Δεν υπάρχουν θόρυβοι επειδή κλείνουν με απόλυτη στεγανότητα οι βαλβίδες. Σαν αποτέλεσμα έχουμε εξαιρετική απόδοση και ομαλή λειτουργία της μηχανής.
  Μάθετε περισσότερα
  12,85 €
 33. KLIMA-FRESH

  KLIMA-FRESH

  WEPP - Κωδικός:WEPP2024
  Απολυμαντικό για το σύστημα κλιματισμού το οποίο απομακρύνει βακτηρίδια μύκητες και παθολογικούς μικροοργανισμούς. Δημιουργεί μία αποτελεσματική προστατευτική μεμβράνη στον εξατμιστή και παρέχει καθαρό αέρα και αποτελεσματικότερη ψύξη. Δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του συστήματος.
  Μάθετε περισσότερα
  13,35 €
 34. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΝΤΙΖΕΛ (ΒΑΛΒΙΔΕΣ AGR-EGR)

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΝΤΙΖΕΛ (ΒΑΛΒΙΔΕΣ AGR-EGR)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2130
  Το προϊόν περιέχει νέους συνδυασμούς δραστικών ουσιών. Αυτές διαλύουν τις εναποθέσεις και τα υπολείμματα όπως άνθρακα και αιθάλη στο σύστημα εισαγωγής των κινητήρων ντίζελ. Το προϊόν μειώνει την καταπόνηση του φίλτρου σωματιδίων (DPF) και των βαλβίδων εξαγωγής (EGR) όπως επίσης και τις εναποθέσεις στο σύστημα εισαγωγής. Καθαρίζει τις βαλβίδες εισαγωγής. Βελτιώνει την καύση και βελτιώνει την ποιότητα της οδήγησης.
  Μάθετε περισσότερα
  13,55 €
 35. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ATF (ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ)

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ATF (ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2014
  Συμπυκνωμένο προστατευτικό κατάλληλο για όλα τα αυτόματα οχήματα με ή χωρίς ελεγχόμενο μετατροπέα συμπλέκτη. Το WEPP 2014 είναι για κάθε χρήση. Εξαιρετικός συντελεστές τριβής στο κύκλωμα στοιχείων και σωστή λειτουργία των βαλβίδων ελέγχου. Το προϊόν προσφέρει μέγιστη προστασία κατά της φθοράς και της διάβρωσης.
  Μάθετε περισσότερα
  13,70 €
 36. ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΣΑΣΜΑΝ

  ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΣΑΣΜΑΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2012
  Προσθετικο Σαζμαν Διαφορικου: Για φθορες και υπερβολικη επιβαρυνση στο κιβωτιο ταχυτητων και στο διαφορικο. Ελλατωνει θορυβους εκκινησης, βελτιωμενη προστασια φθορας. Αυξημενη διαρκεια ζωης.
  Μάθετε περισσότερα
  13,70 €
 37. ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2076
  Για τον καθαρισμό και την συντήρηση των πόλων μπαταρίας των αυτοκινήτων. Εγγυάται τη βέλτιστη ροή ισχύος και προστασία κατά της φθοράς. Αποτρέπει τη διάβρωση και τη φθορά. Χωρίς οξυ!
  Μάθετε περισσότερα
  13,70 €
 38. ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ

  ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2033
  Το ισχυρό καθαριστικό βαλβίδων WEPP 2033 εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση του κινητήρα. Αυτό το προϊόν καθαρίζει τους οδηγούς των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής του κινητήρα. Απομακρύνει επίσης τα κατακάθια από τις βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής. Αυτό εξασφαλίζει την ακριβή έδραση των βαλβίδων και ισορροπημένη συμπίεση.
  Μάθετε περισσότερα
  13,70 €
 39. ΚΑΘΑΡΙΣTIKO ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (DPF)

  ΚΑΘΑΡΙΣTIKO ΦΙΛΤΡΟΥ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (DPF)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2132
  Καθαρίζει και διασκορπίζει τις εναποθέσεις και τα κατάλοιπα όπως άνθρακα και αιθάλη στο φίλτρο σωματιδίων (DPF) και στις βαλβίδες εξαγωγής (EGR). Μειώνει τις εκπομπές του άνθρακα, τα καυσαέρια και βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα. Αυξάνει την ασφαλή λειτουργία και μειώνει τις εκπομπές της αιθάλης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τους κινητήρες ντίζελ, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων τύπου common-rail και κινητήρων με ψεκασμό (injection).
  Μάθετε περισσότερα
  13,90 €
 40. ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ - ΑΙΘΕΡΑΣ

  ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ - ΑΙΘΕΡΑΣ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2075
  Διευκολύνει την εκκίνηση των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Διαφυλάσσει τον κινητ5ήρα και την μπαταρία.
  Μάθετε περισσότερα
  14,40 €
 41. ΛΕΥΚΟ ΓΡΑΣΟ

  ΛΕΥΚΟ ΓΡΑΣΟ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2044
  Υψηλής λιπαντικής απόδοσης προϊόν. Κατάλληλο για όλα τα κινούμενα μέρη. Παρέχει μακροχρόνια προστασία και ασφάλεια λίπανσης στα διαστήματα μεταξύ των service. Ένα νέο είδος λευκού, συνθετικού και υψηλής αποτελεσματικότητας γράσου για επισκευή. Παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Διεισδύει και προστατεύει, αρθρώσεις, μεντεσέδες, συρόμενα μέρη, μπουλόνια, ελατήρια, επιφάνειες  διαχωρισμού, κλειδαριές. Προστατεύει από την διάβρωση. Μπορεί να εφαρμοστεί παντού και είναι συμβατό με ελαστικά και μέταλλα.
  Μάθετε περισσότερα
  14,40 €
 42. ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΥΛΩΜΑΤΩΝ (ΔΙΑΦΑΝΟ)

  ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΥΛΩΜΑΤΩΝ (ΔΙΑΦΑΝΟ)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2092
  Στεγανωτικό κοιλωμάτων που προστασία από τη σκουριά και τη διάβρωση. Διεισδύει κάτω από το στρώμα του νερού και των υδρατμών και τα διαχωρίζει από τα μέταλλα. Προλαμβάνει την σκουριά από το εσωτερικό.
  Μάθετε περισσότερα
  14,95 €
 43. ΕΝΕΡΓΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ

  ΕΝΕΡΓΟ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2038
  Το WEPP 2038 απομακρύνει τις στερεές δακτυλιοειδείς εναποθέσεις από την πολλαπλή εξαγωγής και το εσωτερικό των κυλίνδρων. Αφαιρεί συνδετικό υλικό στεγανοποίησης. Ακόμη και επίμονα υπολείμματα συνδετικών, κυανοακρυλική κόλλα και αναερόβια προϊόντα μπορούν να αφαιρεθούν. Λάδια, άνθρακας και οι ενώσεις άνθρακα μπορούν να εξαλειφθούν εύκολα.
  Μάθετε περισσότερα
  15,10 €
 44. ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2090
  Ένα καινοτόμο σπρέι προστασίας μετάλλου που βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστατικά ψευδαργύρου-αλουμινίου. Στεγνώνει γρήγορα και έχει υψηλή πρόσφυση.
  Μάθετε περισσότερα
  15,45 €
 45. ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟΥ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΙ

  ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟΥ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΙ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2045
  Διάφανο υψηλής απόδοσης σπρέι κατά όλων των θορύβων που προέρχονται από την τριβή μεταξύ συνθετικών επιφανειών, ή μεταξύ συνθετικής επιφάνειας και μετάλλου. Δημιουργεί μία διάφανη μεμβράνη γράσου για να προλάβει την φθορά λόγω τριβής. Δημιουργεί ένα αδιάβροχο στρώμα στεγανοποίησης με εξαιρετική σταθερότητα σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
  Μάθετε περισσότερα
  15,65 €
 46. ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΜΕ PTFE

  ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΜΕ PTFE

  WEPP - Κωδικός:WEPP2054
  Συνθετικό λιπαντικό με PTFE για μεγάλης διάρκειας λίπανση. Για κλειδαριές, αλυσίδες, άρθρωση, κεραίες, συνδέσεις, ηλεκτρικά μέρη, ηλιοροφές, γλυστιέρες  καθισμάτων, γλυστιέρες παραθύρων, καλώδια και κυκλώματα. Χρησιμοποιείται για εξάλειψη θορύβων και τριξιμάτων και γενικά σαν στεγνό λιπαντικό. Διαλύει την σκουριά. Καθαρίζει και προστατεύει από την διάβρωση. Δεν διαβρώνει τα ελαστικά. Προστατεύει τα κινούμενα μέρη από το πάγωμα. Είναι άχρωμο και δεν αφήνει σημάδια.
  Μάθετε περισσότερα
  16,15 €
 47. KLIMA-FRESH

  KLIMA-FRESH

  WEPP - Κωδικός:WEPP2024-1000
  Απολυμαντικό για το σύστημα κλιματισμού το οποίο απομακρύνει βακτηρίδια μύκητες και παθολογικούς μικροοργανισμούς. Δημιουργεί μία αποτελεσματική προστατευτική μεμβράνη στον εξατμιστή και παρέχει καθαρό αέρα και αποτελεσματικότερη ψύξη. Δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του συστήματος.
  Μάθετε περισσότερα
  16,35 €
 48. ΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

  ΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2041
  Εξαιρετικό συγκολλητικό συστατικό συνθετικό λιπαντικό για μακροχρόνια χρήση. Υψηλής αποτελεσματικότητας λιπαντική ποιότητα και θερμοκρασιακή σταθερότητα. Το προϊόν αντέχει στου καυτό οδόστρωμα και στο νερό των δρόμων όπως επίσης και στο αλάτι. Ιδανικό για μεγάλης διάρκειας προστασία από την διάβρωση σαν λιπαντικό για προκατασκευασμένα μέρη όπως αρθρώσεις, μεντεσέδες, ελατήρια κλπ. Εξαιρετικές ιδιότητες απόσβεσης και ανθεκτικό στην πίεση.
  Μάθετε περισσότερα
  16,70 €
 49. ΜΥΚΗΤΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  ΜΥΚΗΤΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  WEPP - Κωδικός:WEPP3232
  Το BIODIESEL PROTECTION είναι κατάλληλο για προστασία αποθήκευσης όλων των μικροβιακών, μη υδάτινα συστήματα, για τη προστασία της μικροβιακής μόλυνσης όπως π.χ. Βιοντιζελ συστήματα καύσιμων, βακτήρια, μύκητες μούχλας, ζύμες.
  Μάθετε περισσότερα
  16,85 €
 50. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΡΕΝΩΝ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2055
  Σπρέι για τη λειτουργική ασφάλεια του όλου συστήματος πέδησης, το οποίο βασίζεται σε ένα συνθετικό συστατικό με ενεργές ιδιότητες συγκόλλησης. Ένα ειδικό συστατικό για τα συστήματα πέδησης, το οποίο μειώνει θόρυβο, προστατεύει από την διάβρωση και αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς από το αλάτι και τα νερά του δρόμου. Το προϊόν επίσης εξαλείφει τους οξείς θορύβους των φρένων.
  Μάθετε περισσότερα
  18,10 €
 51. ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟΥ ΜΕ PTFE

  ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟΥ ΜΕ PTFE

  WEPP - Κωδικός:WEPP2056
  Διάφανο μη τοξικό λιπαντικό γράσο με εξαιρετική αντοχή στο νερό και στο αλάτι. Περιέχει μεγάλο ποσοστό PTFE. Μόνιμη προστασία κατά της διάβρωσης. Δεν περιέχει καθόλου χλωριούχα διαλυτικά και καθόλου σιλικόνη. Άριστα λιπαντικά αποτελέσματα σε όλα τα πολυχρησιμοποιούμενα μέρη.
  Μάθετε περισσότερα
  20,55 €
 52. ΚΟΛΛΑ ΠΑΜΠΡΙΖ ΗΜ/ΝL

  ΚΟΛΛΑ ΠΑΜΠΡΙΖ ΗΜ/ΝL

  WEPP - Κωδικός:WEPP2077
  Κόλλα για παρμπρίζ ενός συστατικού, με υψηλή ελαστικότητα, για την στεγανοποίηση των εργασιών επισκευής. Χρόνος εξόδου από το συνεργείο μία ώρα για αυτοκίνητα χωρίς αερόσακο, και τέσσερις ώρες για αυτοκίνητα με αερόσακο.
  Μάθετε περισσότερα
  21,95 €
 53. ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΛΛΑ

  ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΛΛΑ

  WEPP - Κωδικός:WEPP2099
  Ένα υψηλής ποιότητας δυνατό συγκολλητικό για συγκόλληση και στεγανοποίηση .
  Μάθετε περισσότερα
  24,25 €
 54. ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ(ΦΛΑΝΤΖΟΚΟΛΛΑ)

  ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ(ΦΛΑΝΤΖΟΚΟΛΛΑ)

  WEPP - Κωδικός:WEPP2095
  Μαύρο, υψηλής απόδοσης, ελαστικό και σε εύκολη στη χρήση συσκευασία στεγανωτικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο για πολλά διαφορετικά είδη φλάντζας.
  Μάθετε περισσότερα
  25,65 €
 55. ΜΥΚΗΤΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  ΜΥΚΗΤΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ

  WEPP - Κωδικός:WEPP3132
  Το BIODIESEL PROTECTION είναι κατάλληλο για προστασία αποθήκευσης όλων των μικροβιακών, μη υδάτινα συστήματα, για τη προστασία της μικροβιακής μόλυνσης όπως π.χ. Βιοντιζελ συστήματα καύσιμων, βακτήρια, μύκητες μούχλας, ζύμες.
  Μάθετε περισσότερα
  32,35 €

55 Προϊόν(τα)

Φθίνουσα Ταξινόμηση