Όροι Επιστροφών

IQ-Auto.gr – Όροι Επιστροφών ανταλλακτικών


Επιστροφές 


Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και γενικότερα όλα τα προϊόντα (εκτός των ηλεκτρικών ειδών και της φανοποιίας) που εμπορεύεται η IQ-AUTO.GR AND CO LIMITED PARTNERSHIP LP είναι δυνατόν να επιστραφούν εάν πληρούνται οι παρακάτω όροι: 

• Εάν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. 
• Εάν τα ανταλλακτικά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (δεν έχουν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο) και επιστραφούν σε άριστη κατάσταση στην οποία μπορούν να πουληθούν και πάλι. 
• Εάν η συσκευασία των ανταλλακτικών είναι σε άριστη (εργοστασιακή) κατάσταση. 
• Εάν τα ανταλλακτικά επιστραφούν σε εμάς με το ναύλο πληρωμένο (δεν υποχρεούμαστε να πληρώσουμε μεταφορικά για ανταλλακτικά αυτοκινήτου που επιστρέφονται). 


Δεν υποχρεούμαστε να δεχτούμε επιστροφές ανταλλακτικών τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς. 


Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε. 


Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αποστολές και δέματα που έχουν σταλεί από εσάς και δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Παρακαλούμε κρατάτε πάντα αποδεικτικό αποστολής του ταχυδρομείου ή της εταιρίας courier ή της μεταφορικής εταιρίας την οποία χρησιμοποιήσατε για την αποστολή των επιστρεφόμενων ανταλλακτικών. 


Η IQ-AUTO.GR AND CO LIMITED PARTNERSHIP LP δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης εξαρτημάτων που πουλήθηκαν λανθασμένα (λάθος κωδικός). Παρακαλούμε να βεβαιώνεστε ότι τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που αγοράσατε είναι σωστά για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. Ο μηχανικός σας είναι σίγουρα κατάλληλος για να βεβαιώσει την δυνατότητα άριστης εφαρμογής των προϊόντων στο αυτοκίνητο σας πριν την τοποθέτηση. 


Διαδικασία επιστροφής 


1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα της IQ-AUTO.GR AND CO LIMITED PARTNERSHIP LP. 

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να κάνετε. 

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier ή μεταφορικής εταιρίας 

i. Συσκευάζετε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. 

ii. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει το έγγραφο επιστροφής που παραλάβατε μαζί με το δέμα σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για την συμπλήρωσή του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24670 43753 ή στο sales@iq-auto.gr .  
iii. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. 


Εγγυήσεις 


Όλα μας τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου* καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από την εγγύηση ,τους όρους και το χρόνο που δίνει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής τους και τα οποία δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας. 


Σε κάθε περίπτωση ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι η άμεση σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μας. 

Για αυτό το λόγο σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι η άμεση λύση τυχόν προβλήματος παρουσιαστεί. 


Η απόδειξη αγοράς και η άθικτη συσκευασία είναι απαραίτητη. Όλα μας τα ανταλλακτικά ελέγχονται πριν από την αποστολή τους για τυχόν ζημιές. 

Ευαίσθητα και εύθραυστα ανταλλακτικά συσκευάζονται κατάλληλα. 


Στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα κατά το διάστημα της εγγύησης, επικοινωνήστε άμεσα με το κατάστημα μας εντός 2 ημερών. 


Η συνήθης διαδικασία είναι, επιστροφή του προϊόντος μέσα στην άθικτη συσκευασία του και 

1. Σε περίπτωση που η ζημιά είναι εμφανής, άμεση αντικατάσταση. 
2. Σε αντίθετη περίπτωση αποστολή στο προμηθευτή μας, αξιολόγηση και άμεση απάντηση προς εσάς. 

Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημίες που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν μόνο, λόγω δυσλειτουργίας του, και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγων, ή λόγω κακής τοποθέτησης και συναρμολόγησης του, ή λόγω κακής χρήσης του, ή λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτή για την οποία έχει κατασκευαστεί (π.χ. αγωνιστική χρήση χωρίς να το ορίζουν οι προδιαγραφές του). 

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων. Η μεταφορά γίνετε με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και διέπετε από τους όρους του εκάστοτε μεταφορέα. 

* Τα εξής προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση: 

Λάμπες – Ηλεκτρονικά μέρη – Τακάκια – Δισκόπλακες – Δίσκοι συμπλέκτη 

Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις στην αξιολόγηση από τους αντιπροσώπους των εργοστασίων. 


Επιστροφή χρηματικού ποσού

 

Επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο στη περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο προϊόν για αντικατάσταση. 

Επιτρέπετε συμψηφισμός χρηματικού ποσού με άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτου. 


Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στα τηλέφωνα +30 2467 041 773. Επίσης, για θέματα επιστροφών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω e-mail στο info@iq-auto.gr ......