Το καλάθι μου
0 Προιόντα
0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Αναζήτηση με Όχημα

Αναζήτηση με Κωδικό

Αναζήτηση με Κινητήρα

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό του Κινητήρα
Π.χ. KFU

IQ-Auto.gr - Τρόποι αποστολής ανταλλακτικών

 

Η εταιρεία μας IQ-AUTO.GR AND CO LIMITED PARTNERSHIP LP συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως είναι η Γενική Ταχυδρομική και η ACS Courier με σκοπό την γρηγορότερη αποστολή για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που θα επιλέξετε, με την μικρότερη δυνατή χρέωση.

 

Η παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 24 – 48, συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα μεταξύ 8:00 και 16:30.

 

Ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής του τρόπου μεταφοράς, σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης έχει την ευθύνη συνεννόησης με την μεταφορική τόσο για την πληρωμή όσο και την παραλαβή – παράδοση για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που έγιναν παραγγελία.

 

Η δωρεάν παράδοση για παραγγελία άνω των 170,00 € ισχύει για ανταλλακτικά αυτοκινήτων που το βάρος τους δεν υπερβαίνει τα 5 κιλά. Εάν τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που επιλέξατε είναι πάνω από 5 κιλά σε βάρος σας αφαιρούμε από το κόστος των μεταφορικών τα 3,00€, που είναι η αξία των δωρεάν μεταφορικών και επιβαρύνεστε με την διαφορά.

 

Κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα παραλαβής των ανταλλακτικών αυτοκινήτου που επέλεξε με αντικαταβολή.

 

Στην IQ-AUTO.GR AND CO LIMITED PARTNERSHIP LP είμαστε σίγουροι πως έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και για αυτό δεσμευόμαστε με εγγύηση χαμηλότερης τιμής( στην αξία του ανταλλακτικού, η οποία όμως δεν θα συνδυάζεται με άλλη εκπτωτική πολιτική), δηλαδή εάν αποδεδειγμένα βρείτε φθηνότερα τα ανταλλακτικα αυτοκινητων που αγοράσατε από εμάς σας επιστρέφουμε την επιπλέον διαφορά.

 

ανταλλακτικά αυτοκινήτου              ανταλλακτικα αυτοκινητων